Соєвий соус використовують для поліпшення смаку рибних, курячих і яловичих страв, супів, макаронів і овочів. Можна використовувати для салатних заправок, а також як ін...
Вода, соєві боби, пшениця, цукор, сіль, регулятор кислотності оцтова кислота, цукровий колер, підсилювач смаку глутамат натрію, консервант: бензоат натрію.
Незважаючи на те, що ми докладаємо всіх зусиль, щоб вся інформація про продукти була актуальною і правильною, фото товару і опис товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації завжди звертайте увагу на реальний товар, читайте етикетку на продукті і не покладайтеся лише на інформацію, представлену на нашому сайті. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.