Запечена картопля з сиром Раклет, баварськими ковбасками і каперсами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Запечена картопля з сиром Раклет, баварськими ковбасками і каперсами

Інгредієнти

  • Сир Раклет - 1уп
  • Картопля - 8шт
  • Баварські ковбаски - 1уп
  • Каперси - на смак
  • Хрін лимонний - на смак
  • Розмарин - на смак

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю відварити в мундирі, дати охолонути, розрізати навпіл, покласти між половинками картоплі шматочки сиру Раклет.

  • 02

    Картоплю покласти на деко, та відправити в гарячу (180 градусів) духовку на 10 хвилин.

  • 03

    На тарілку покласти картоплю з ковбасками, каперси та лимонний хрін. Смачного!