Штрудель з крем-сиром та ягодами
Кількість порцій - 8
Час приготування - 50 хв

Штрудель з крем-сиром та ягодами

Інгредієнти

  • Листкове дріжджове тісто - 2уп
  • Ягідна суміш - 1уп
  • Крем-сир - 1уп
  • Крохмаль кукурудзяний - 2ст.л
  • Цукор - 3-4ст.л
  • Вершкове масло "Екстра" - 30г

Етапи приготування

  • 01

    Тісту дати розморозитись, але не повністю. Раскатати та об’єднати дві упаковки.

  • 02

    В центрі тіста намастити полосу 10 см крем-сиром (поєднати з вершковим маслом).

  • 03

    Висипати ягідну суміш (не розморожувати) зверху покласти крохмаль та цукор, заклеїти краєчки.

  • 04

    Поставити в розігріту духовку до 220 градусів на 20 хвилин, потім зменшити температуру до 190 градусів і залишити на 30 хвилин. Смачного!