М’ясні тефтелі з овочами та рисом
Кількість порцій - 2
Час приготування - 40 хв

М’ясні тефтелі з овочами та рисом

Інгредієнти

  • Фарш асорті - 400г
  • Цибуля - 1шт
  • Суміш перців - на смак
  • Сіль - на смак
  • Рататуй - 1банка
  • Рис - 2пакети
  • Сир Пармеджано Regano 32% - 60г

Етапи приготування

  • 01

    Сформувати тефтелі - цибулю почистити та порізати якомога дрібніше, в мисці поєднати фарш, лук та спеції, гарно перемішати та відбити.

  • 02

    Вологими руками сформувати невеличкі тефтелі 4-5 см в диаметрі, обсмажити по 3-4 хвилини з кожного боку на розпеченій пательні.

  • 03

    Зменшити вогонь, додати Рататуй, накрити кришкою, залишити на 15 хвилин.

  • 04

    Окремо відварити рис з сіллю та шафраном.

  • 05

    Покласти в тарілки рис, тефтелі та овочі, посипати Пармезаном. Смачного!