Легкий салат із кальмарами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Легкий салат із кальмарами

У Середні віки салат готували з цибулі, петрушки, часнику і м'яти. Зараз у цій страві використовують абсолютно всі сумісні за смаком продукти. У цьому рецепті горошок і кальмари вдало зійшлися у створенні легкого салату. Всього три інгредієнти здатні подарувати відмінний смак. Кальмари подарують організму солідну порцію білка, і засвоїться він швидко, на відміну від білка, що міститься у м'ясі. Зауважте, непогана альтернатива м'ясу, і готуються дуже швидко - всього 3 хвилини. "Морський женьшень" - таке прізвисько отримав морський делікатес за те, що є джерелом корисних мінералів і значущих для людини вітамінів. Не можна не відзначити, основний продукт салату - горошок, який вперше законсервували в Голландії.

Інгредієнти

  • Тушки кальмарів - 600 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Консервований горошок - 100 г.

Етапи приготування

  • 01

    Зварити кальмари: закип'ятити воду, заздалегідь підсолену, додати лавровий лист. Варити 2-3 хвилини. Дістати м'ясо. Остудити.

  • 02

    Нарізати кальмари соломкою. Викласти в ємність. Далі очистити цибулю. Нашаткувати. Додати до кальмарів.

  • 03

    Висипати в салат горошок. Заправити майонезом. Перемішати інгредієнти.