Банош з грибами, нутом та запеченим в морській солі буряком
Кількість порцій - 2
Час приготування - 20 хв

Банош з грибами, нутом та запеченим в морській солі буряком

Інгредієнти

  • Кукурудзяна крупа - 2пакети
  • Кремові печериці - 8шт
  • Буряк середній - 2шт
  • Морська сіль - 1уп
  • Консервований нут - 1банка
  • Фета - 1уп
  • Цибуля - 1/2шт

Етапи приготування

  • 01

    Упаковку морської солі перемішати з 1⁄2 стакана води та залити буряк (не чищений) в форму для запікання, поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.

  • 02

    Тим часом на розігрітій пательні підсмажуємо нарізані слайсами печериці (5-6 хвилин).

  • 03

    Не знижуючи температуру, додаємо цибулю та нут (попередньо вилити воду з банки), сіль та чорний перець, зменшуємо вогонь до середнього, ретельно перемішуючи, обсмажуємо хвилин 10.

  • 04

    Кукурудзяну крупу відварити в солоній воді, покласти в тарілку, додати печериці з нутом, бринзу та нарізаний кубиками буряк. Смачного!