Прості, смачні, і ситні рулетики з кабачків. Ця, на перший погляд, звичайна закуска стане чудовою прикрасою вашого столу. Адже такі рулетики можна подавати не тільки до сімейної вечері, а й пригощати гостей. Вам сподобається те, що готуються вони досить швидко, а з'їдаються ще швидше. Плавлений сир з часником і зеленню робить цю простю страву насиченою і незабутньою. Так що гості вмить розхапають всі рулетики і будуть нахвалювати вас за майстерність. Ваша справа - приймати похвалу і, можливо, ділитися простим рецептом.
Нарізати кабачок уздовж на тонкі скибочки. Зовнішні скибочки з шкіркою не використовувати.
Розігріти сковорідку з невеликою кількістю олії і злегка обсмажити з двох сторін. Викласти на серветку, щоб увібрався зайвий жир.
Приправити сіллю. І дати скибочкам охолонути.
Змішати сир з розчавленим часником і подрібненою зеленню.
На чверть скибочки викласти сир і загорнути, закріпити зубочисткою.