Смажені креветки в китайському соусі - це дуже проста і в той же час дуже смачна страва. Креветки дуже багаті мікроелементами і амінокислотами. Їх споживання насичує організм необхідними білками і захищає організм від шкідливого впливу навколишнього середовища. Всього двадцять п'ять хвилин часу, а у вас готова страва, причому дуже корисна і поживна. Приготуйте креветки за цим рецептом і вони порадують вас соковитістю, м'якістю, ніжністю і неповторним смаком. Це відмінна страва для вечері або обіду. Подавати їх можна з соєвим соусом або часниковим маслом. В якості гарніру до креветок відмінно підійде рис. Ось так легко тепер стали готуватися вечері та обіди. Насолоджуйтесь!
Креветки промийте, відіжміть воду і викладіть їх на блюдо. Посипте сіллю, добре перемішайте і залиште на 15 хвилин.
У інше блюдо всипте борошно і як слід обваляйте в ньому креветки.
У сковороді на середньому вогні розігрійте олію, не доводячи її до кипіння. Покладіть креветки і обсмажуйте, безперервно перевертаючи їх паличками.
Коли креветки набудуть золотистого кольору, діставайте їх шумівкою, щоб стікала олія. Також, щоб видалити надлишки жиру, після обсмажування креветки можна викласти на паперову серветку.