Запечений камамбер
Кількість порцій - 2
Час приготування - 20 хв

Запечений камамбер

Запечений камамбер з медом та горіхами – новий погляд гурманів на такий улюблений сир. Ароматний та теплий, ніжний та м’який – спершу тане на грінці, а потім на язиці. Готуйте його, коли хочеться смачненького для себе і коли приходять гості. Це ідеальна закуска, яка, крім того, вражає естетикою своєї подачі. А всі продукти замовляйте в один клік.

Інгредієнти

  • Сир Камамбер - 125г
  • Оливкова олія - 1ч.л
  • Гілочка розмарину - 1шт
  • Мед - 2ч.л
  • Мигдаль / Волоський горіх - 3ч.л.
  • Багет, крекери, грінки - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Виймаємо сир з обгортки й кладемо на деко. Робимо ножем неглибокі надрізи у вигляді решітки, щоб прорізати скоринку.

  • 02

    Поливаємо оливковою олією та кладемо гілочку розмарину.

  • 03

    Ставимо в попередньо розігріту до 180 градусів духову піч і запікаємо протягом 10 хвилин.

  • 04

    Виймаємо, кладемо на тарілку, прибираємо розмарин. Поливаємо медом і посипаємо товченими горіхами. Подаємо з багетом, грінками або крекерами.