Залетті (печиво)
Кількість порцій - 5
Час приготування - 30 хв

Залетті (печиво)

Залетті - це традиційні венеціанські печива. Венеціанський дух у цього печива на обличчя. Печиво виходить дуже сонячним, тобто приємного насиченого жовтого кольору, завдяки наявності в ньому кукурудзяного борошна. Воно на смак виходить ніжне і розсипчасте, з ароматом родзинок. До того ж, печиво дуже легко готувати. У цьому печиві є деяка простота, але в цей же самий час воно неймовірно смачне. Любителі кукурудзяної випічки особливо будуть насолоджуватися цим печивом. До того ж, воно дуже корисне. Його рекомендують їсти всім у кого є проблеми зі здоров'ям, так як в кукурудзяного борошна міститься дуже багато корисних речовин. Всім радимо і рекомендуємо приготувати дане печиво!

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне - 100 г
  • Борошно кукурудзяне - 150 г
  • Цукор - 60 г
  • Яйце - 1 шт
  • Розрихлювач для тіста - 3 г
  • Молоко - 75 мл
  • Масло вершкове - 50 г
  • Родзинки - 100 г

Етапи приготування

  • 01

    Два види борошна змішати з розпушувачем.

  • 02

    Додати родзинки, масло (розм’якшене), молоко і яйце.

  • 03

    Замісити тісто.

  • 04

    З тіста зформувати печиво, можна повирізати формочками.

  • 05

    Випікати у духовці 15 хвилин при 170 градусах.