У спекотну пору дуже хочеться насолодитися прохолодою. Наприклад, солодким смачним і ситним морозивом. На жаль, в магазинах часто попадається морозиво, яке не зовсім і схоже на справжнє за смаком. Чому б не зробити такий прохолодний десерт вдома?! Запросто. Домашнє морозиво набагато смачніше і більш поживне. До того ж, крім йогурту і шоколаду ви можете додати різні фрукти, щоб зробити морозиво ще більш насиченим. Адже ваша фантазія і бажання не має меж. Ваші рідні та близькі будуть насолоджуватися вашими кулінарними здібностями, адже такий десерт виходить дуже смачним, насиченим і приємним.
У 100 мл. молока розвести крохмаль.
Шоколад наламати на дрібні шматочки або натерти на тертці. Змішати всі інгредієнти з йогуртом і залити у форму для морозива.
У центр форми з йогуртом вертикально вставити дерев'яну паличку для морозива і поставити в морозильну камеру.
Витримати в камері до повного замерзання. Після замерзання морозиво готове до вживання. Якщо виникають складнощі з тим, щоб витягнути його з форми, поставте форму в гарячу воду на 15 секунд.