Креветки - чудовий дієтичний продукт, який характеризується високим вмістом білків і невисокою жирністю. Такі властивості цих представників ракоподібних дозволять Вам, не побоюючись за свою фігуру, втамувати голод. М'ясо креветок дуже ніжне. У поєднанні з подрібненою цибулею, замариноване в червоному вині, воно буде ідеальною начинкою для яєчних млинців. Для такої кількості очищених креветок Ви повинні посмажити приблизно десять яєчних млинців. Замість водяної лазні можна скористатися пароваркою. Приготування на пару гарантує більш низьку калорійність страви. Крім того, приготування на пару вважається одним із кращих способів приготування креветок.
Промити креветки, покласти в миску, додати до них подрібнену цибулю, посолити і влити вино.
Розігріти сковороду, налити олію, обсмажити збиті яйця у формі млинчиків.
Загорнути в кожен млинець креветки, проварити на водяній бані 15 хвилин.