Яблучні деруни
Кількість порцій - 4
Час приготування - 35 хв

Яблучні деруни

Хочете здивувати своїх друзів смачними оладками, від яких захоплює дух? Кожен, хто їх куштує, не може забути цей чудовий ніжний смак! Спробуйте приготувати щось новеньке - яблучні деруни. Ви ж любите, коли страву робити легко і просто? Ці деруни якраз такі. Не біда, якщо гості несподівано завітали, або у вас мало часу, щоб приготувати вечерю. Такий невигадливий рецепт яблучних дерунів не забере у вас багато часу, а гості точно будуть раді такому частуванню. Яблука роблять страву дуже соковитою і корисною. Чим простіша страва, тим вона смачніша!

Інгредієнти

  • Картопля - 300 г.
  • Яйця курячі - 2 шт.
  • Перець чорний мелений - 1 дрібка
  • Яблуко - 200 г.
  • Сіль - 1 дрібка
  • Олія соняшникова рафінована - 50 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Для приготування яблучних дерунів знадобиться картопля, яблука, яйця, сіль, перець.

  • 02

    Картоплю почистити і натерти на тертці з великими отворами.

  • 03

    Віджати терту картоплю.

  • 04

    Додати до картоплі очищені і натерті яблука, з яких теж попередньо віджатий сік.

  • 05

    Додати в картопляно-яблучну масу 2 яйця.

  • 06

    Додати сіль і перець.

  • 07

    Обсмажити деруни на олії з обох боків до золотистого кольору .

  • 08

    Подавати такі деруни потрібно гарячими з кефіром, сметаною, ряжанкою.