Медові курячі крильця гриль
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Медові курячі крильця гриль

Хто сказав, що курячі крильця не смачні, тому що в них мало м'яса? При бажанні з них можна зробити чудову страву. Варто змастити їх медом - і смак відразу ж змінюється. Завдяки меду курячі крильця такі популярні, і багато хто любить їх саме в такому вигляді. Ми ж додамо, що подавати їх варто з овочами і якимось соусом для більш пікантного смаку. До того ж, зелень додасть страві літню свіжість і соковитість, а соус зробить крильця м'якішими. Зробіть легкий гарнір з картоплі, наприклад, і сміливо подавайте гостям за стіл. Запевняємо, що всі будуть просити поділитися рецептом цих м'яких крилець.

Інгредієнти

  • Курячі крильця - 18 шт.
  • Соус соєвий - 4 ст.
  • Часник - 1 зубчик
  • Вино біле сухе - 2 ст. л.
  • Олія - 2 ст. л.
  • Мед - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Крильця помити і обсушити. Змішати соєвий соус з  часником, олією і вином, залити сумішшю крильця і маринувати їх, періодично перевертаючи, 2 години в холодильнику.

  • 02

    Мариновані крильця необхідно обсушити, поставити на електрогриль, смажити при максимальному нагріві 12 хвилин, час від часу перевертаючи.

  • 03

    Намастити крильця медом і смажити ще по 2 хвилини з кожного боку, перемкнувши гриль на режим середнього нагріву.

  • 04

    Подавати крильця гарячими зі свіжими овочами та зеленню.