Сирні млинці з родзинками
Кількість порцій - 5
Час приготування - 40 хв

Сирні млинці з родзинками

Сирні млинці з родзинками - це прекрасний і корисний сніданок, як для дорослих, так і для дітей. На приготування йде зовсім мало часу і зусиль. Головне чітко слідувати всім рекомендаціям. Родзинки при бажанні можна замінити іншими ягодами, наприклад, лохиною. Перед тим, як достатньо розпарені родзинки додати в тісто, їх потрібно добре просушити. Випікати млинці рекомендується на сковороді з тефлоновим покриттям, прогрівши її і злегка змастивши маслом. Подаються млинці теплими, зверху можна полити медом або фруктовим морозивом.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне - 225 г.
  • Цукор - 50 г.
  • Розпушувач - 7 г.
  • Сіль - 3 г.
  • Молоко - 375 мл.
  • Масло вершкове - 10 г.
  • Домашній сир - 200 г.
  • Родзинки - 80 г.
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Ессенція ванільна - 1 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Родзинки викласти в миску, залити окропом. Розтопити на водяній бані 10 г. вершкового масла. Змішати в мисці борошно, цукор, сіль і розпушувач.

  • 02

    Сир перетерти через сито. Влити до сиру молоко, вбити яйця, додати розтоплене вершкове масло і ванільну есенцію. Ретельно перемішати вінчиком.

  • 03

    Додати сирну суміш у борошняну, ретельно перемішати до однорідної консистенції. Додати родзинки в тісто, перемішати.

  • 04

    Розігріти сковороду, додати вершкове масло, зменшити вогонь до середнього. Вилити на сковороду 50 мл. тіста, обсмажити до появи пухирців, перевернути на іншу сторону, готувати ще 20-30 секунд. Так повторити з усім тістом.