Салат з тунцем і цикорієм
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Салат з тунцем і цикорієм

Цей салат - справжній вибух смакових відчуттів, складається він з різних смаків, що прекрасно доповнюють один одного. Солодкість яблука пом'якшує терпкий цикорій, а виноградне масло і тунець надають страві особливу пікантність. Не забувайте і про користь цикорію. Адже це природні ліки для нервової системи; він добре заспокоює нерви і підіймає настрій. Так само всім відомо і про протизапальні властивості цієї рослини. Цей салат - чудовий варіант для святкового столу. Ми сподіваємося, така страва сподобається вам і вашим гостям завдяки незвичайному смаку та аромату.

Інгредієнти

  • Тунець консервований - 185г
  • Цибуля - 1шт
  • Петрушка - 1 пучок
  • Цикорій - 1шт
  • Бальзамічний оцет - 3 ст. л.
  • Виноградное масло - 4 ст. л
  • Яблуко - 1шт
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Злити з тунця рідину, розім'яти його виделкою.

  • 02

    Для заправки ріпчасту цибулю почистити, дрібно посікти. Петрушку помити, обтрусити від води, дрібно посікти. Перемішати цибулю і петрушку, додати оцет і виноградну олію, посолити і поперчити.

  • 03

    Цикорій помити, почистити, видалити качан. Нарізати тонкими скибочками. Яблуко помити, розрізати на чотири частини, очистити від зерен, нарізати тонкими скибочками.

  • 04

    Перемішати тунець, цикорій і яблука, додати заправку. Подавати до столу.