Цей салат - справжній вибух смакових відчуттів, складається він з різних смаків, що прекрасно доповнюють один одного. Солодкість яблука пом'якшує терпкий цикорій, а виноградне масло і тунець надають страві особливу пікантність. Не забувайте і про користь цикорію. Адже це природні ліки для нервової системи; він добре заспокоює нерви і підіймає настрій. Так само всім відомо і про протизапальні властивості цієї рослини. Цей салат - чудовий варіант для святкового столу. Ми сподіваємося, така страва сподобається вам і вашим гостям завдяки незвичайному смаку та аромату.
Злити з тунця рідину, розім'яти його виделкою.
Для заправки ріпчасту цибулю почистити, дрібно посікти. Петрушку помити, обтрусити від води, дрібно посікти. Перемішати цибулю і петрушку, додати оцет і виноградну олію, посолити і поперчити.
Цикорій помити, почистити, видалити качан. Нарізати тонкими скибочками. Яблуко помити, розрізати на чотири частини, очистити від зерен, нарізати тонкими скибочками.
Перемішати тунець, цикорій і яблука, додати заправку. Подавати до столу.