Приготуйте смачний, що радує життєрадісними фарбами суп-пюре з корисних овочевих інгредієнтів: гарбуза і кольорової капусти. Різноманітні супи-пюре давно вже взяті на озброєння прихильниками здорового харчування. Особливість цього виду супів у тому, що попередньо приготовані інгредієнти збиваються за допомогою блендера або за відсутності такого протираються через сито до стану однорідної маси. Поради: гарбуз і кольорову капусту варіть в невеликій каструлі. Вода повинна лише покрити овочі. Їх готовність перевіряйте виделкою. На етапі обсмажування цибулі, імбиру і моркви дуже важливо, щоб овочі не підгоріли. В іншому випадку у супу буде гіркуватий присмак.
Відварити капусту з гарбузом в каструлі із водою, до м'якості.
Імбир, моркву і цибулю дрібно нарізати, обсмажити на оливковій олії в сковороді, при цьому важливо щоб суміш не підгоріла.
Змішати в чаші блендера відварені капусту і гарбуз, а також суміш зі сковороди. Подрібнити до стану пюре. Додати також половину рідини, в якій варилися овочі.
Вилити готове пюре в каструлю, поставити на вогонь, влити вершки, довести до кипіння. При подачі вилити суп в тарілку, прикрасити кунжутним насінням і крапельками бальзамічного оцту.