Великий плюс цієї страви полягає в тому, що, хоча вона далеко не пісна (а куряча печінка - продукт дуже ситний), після нього у вас не з'явиться відчуття тяжкості в шлунку. Тим більше, що вона багата на вітаміни А, В; в ста грамах печінки міститься добова норма заліза для організму. Необхідний баланс створюють овочі - салат буде поживним, але в той же час легким. А якщо ви не особливо пристрасні до їжі, то він цілком може стати і другою стравою. Для більш пікантного смаку доповніть салат спеціями на ваш вибір. А більш ефектної подачі можна досягнути, виклавши його на листя салату і прикрасивши зеленню.
Печінку промити, обсушити і досить дрібно нарізати
Цибулю нарізати півкільцями.
Моркву нарізати соломкою за допомогою спеціального ножа або натерти на середній терці.
Перець розділити на дві половинки, видалити насіння і нарізати його тонкими півкільцями.
У сковороді розігріти рослинну олію і викласти печінку. Обсмажити її протягом 3-5 хвилин.
Слідом додати всі овочі, посолити, поперчити і смажити на середньому вогні, помішуючи, ще близько 8-10 хвилин.