Теплий сирний сендвіч з печінкою
Кількість порцій - 2
Час приготування - 15 хв

Теплий сирний сендвіч з печінкою

Ви – любитель ситних сніданків і апетитних перекусів? Тоді приготуйте теплий сирний сендвіч з печінкою. Сендвічі – англійські бутерброди, що складаються з двох скибочок хліба (найчастіше використовуються булочки) з багатою начинкою між ними. Якщо Ви обожнюєте сир, то такий спосіб підкріпитися, безсумнівно, доведеться Вам до душі. Адже у сендвічі використовується три сорти сиру. Гурмани оцінять. Замість сиру едам можна використовувати голландський. Нижню частину бутерброду, де знаходиться безпосередньо відварна печінка і сир, можна розігріти не тільки в мікрохвильовці, але й на грилі або в духовці. Відмінний варіант для пікніка.

Інгредієнти

  • Хліб житній - 60 г.
  • Сир вершковий - 30 г.
  • Сир едам - 15 г.
  • Сир чеддер - 20 г.
  • Печінка яловича - 50 г.
  • Помідори - 1 шт.
  • Салат "Айсберг" - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Печінку відварити до готовності. Розрізати вздовж навпіл.

  • 02

    Верхній шматок хліба змастити вершковим сиром, на сир викласти тонко нарізаний помідор, а на помідор листя салату.

  • 03

    На нижній шматок хліба викласти чеддер, на нього печінку, а на печінку сир едам. Нижній шматок хліба покласти в мікрохвильовку на 1 хвилину.

  • 04

    Після, витягнути з мікрохвильовки хліб, з'єднати обидва шматки разом. Подавати відразу ж.