Теплий мілкшейк з кокосом і кардамоном
Кількість порцій - 6
Час приготування - 30 хв

Теплий мілкшейк з кокосом і кардамоном

Любите молочні коктейлі? У такому випадку, приготуйте теплий мілкшейк з кокосом і кардамоном. Як Ви зрозуміли, даний напій подають і теплим, і холодним. Пінисту основу коктейлю становить молоко і збите пюре кокосового горіха. Особливість напою – в індійській тропічній прянощі кардамон, яка не з чуток вважається однією з найдорожчих і найцінніших у світі. Від чого і друге ім'я – «цариця спецій» або «райське зерно». Плоди кардамону володіють сильним, але в теж час приємним і не нав'язливим ефірним ароматом камфорного масла з легкими нотками лимону.

Інгредієнти

  • М'якоть кокоса - 100 г.
  • Молоко - 1 л.
  • Цукор тростинний - 50 г.
  • Кардамон - 10 шт.

Етапи приготування

  • 01

    М'якоть розламати на шматочки, покласти в чашу блендера, влити сюди ж 100 мл. води, подрібнити суміш в пюре.

  • 02

    Розігріти невелику каструлю на маленькому вогні, влити молоко, додати цукор, помішуючи додати кокосове пюре. Додати потовчене насіння кардамону, довести практично до кипіння, відразу ж зняти з вогню, залишити на 20 хвилин.

  • 03

    Процідити суміш через сито, після збити блендером до пінистого стану, подавати гарячим або холодним.