Оригінальний ніжний і ароматний суп із лососем на кокосовому молоці урізноманітнює звичне обіднє меню, дивує своїм незвичайним смаком близьких і рідних. Суп дуже корисний, оскільки його головним інгредієнтом є кокосове молоко, добре відоме своїм цілющими властивостями. Кокосове молоко - відмінне джерело здорових жирів, які моментально розщіплюються, не встигаючи перетворитися на холестерин. Від таких жирів не повніють, а лише стають сильнішими, енергійнішими і бадьорішими.
Чилі очистити від насіння, промити під холодною водою, змішати з тертим імбиром і подрібненим часником.
Цибулю очистити, нарізати кільцями, обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору.
Додати в каструлю суміш часнику, перцю і імбиру. Додати карі, тушкувати протягом 2-3 хвилин.
Додати в каструлю кокосове молоко, влити бульйон. Довести до кипіння.
Рибу нарізати кубиками, додати в суп, довести до кипіння. Варити протягом 5-7 хвилин. Приправити сіллю і кінзою.
Локшину залишити в окропі на 2 хвилини. При подачі розкласти локшину в тарілки, залити супом.