Суп із квашеної капусти по-угорськи
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Суп із квашеної капусти по-угорськи

Те, що квашена капуста - дуже корисний продукт, факт незаперечний. Як і в будь-якому іншому вигляді, квашена капуста - це величезне джерело вітаміну С. Найчастіше її вживають, як салат, заправлений олією. Також вона може бути включена до складу різних страв. Суп із квашеної капусти по-угорськи готується досить просто і є варіантом оригінальної першої страви. Квашена капуста надає супу неповторний аромат і кислуватий смак. Заправляють суп сметаною. Перед самою подачею суп кип'ятять кілька хвилин. Подають гарячим, прикрасивши свіжою зеленню. Цей наваристий суп добре підійде для сімейної вечері, особливо в холодну пору року.

Інгредієнти

  • Капуста квашена - 200 г.
  • Шинка - 200 г.
  • Жир - 50 г.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Сметана - 50 мл.
  • Перець солодкий - 1 шт.
  • Ковбаса копчена - 50 г.
  • Борошно пшеничне - 1 ст. л.
  • Часник - 2 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Цибулю і перець очистити і подрібнити разом із шинкою. Все покласти в каструлю, додати капусту.

  • 02

    Залити в каструлю кип'яток, поставити на вогонь, варити 20 хвилин. Додати сіль і перець.

  • 03

    Розтопити на сковороді жир, нарізати ковбасу і висипати її на сковороду, обсмажити, після додати в каструлю із супом.

  • 04

    Змішати борошно із сметаною і подрібненим часником, після влити соус в суп. Перемішати всі інгредієнти в супі, варити до загустіння.