Якщо ви великий цінитель супертонких млинців, то цей рецепт млинців точно для вас. Дуже рекомендуємо приготувати такі млинці на воді. Млинці, приготовані з дотриманням всіх вказівок, представлених в рецепті, виходять дійсно дуже тонкими і еластичними. Так що в них можна загортати будь-яку начинку. Дуже добре в такі млинці загортати курячу, м'ясну, грибну або солодку начинку. Таким чином, ви зможете приготувати повноцінну страву, яка буде дуже ситна і корисна - найголовніше не стримувати політ своїх фантазій. Подавати готові млинці можна зі сметаною, медом, варенням, зеленню - в залежності від того яку начинку ви виберете. Приємного апетиту!
З'єднати яйця, сіль, цукор і масло (масло трохи розтопити), розтерти в однорідну масу. Додати воду і гарненько перемішати.
Поступово додати у водну основу борошно і замісити тісто до однорідного стану.
Розігріти сковорідку, полити її злегка рослинним маслом. Зачерпнути ополоником млинцеве тісто (близько 3/4 ополоника) і вилити його на сковорідку. Сковорідку при цьому треба злегка повертати, щоб тісто рівномірно розтеклося по всьому її дну.
Обсмажити млинець з двох боків до рум'янцю.