Суп у горщиках я м'ясом і овочами
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г 20 хв

Суп у горщиках я м'ясом і овочами

Ми всі звикли їсти суп з тарілок, мисок. Але ми пропонуємо трохи урізноманітнити ваші будні і приготувати суп в горщиках. Суп в горщиках з м'ясом і овочами - це густа, ароматна, насичена поживними речовинами, безліччю вітамінів, але ніяк не калоріями, перша страва. Її смак стає досить незвичайним завдяки поєднанню баклажанів, помідорів і болгарського перцю. Дивлячись на таку красу і їсти приємніше, і апетит зростає. До речі, подана в горщиках страва дуже зацікавить ваших домочадців, які, безсумнівно, оцінять таку смакоту. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Яловичина - 500 г
  • Картопля - 300 г
  • Баклажани - 200 г
  • Помідори - 200 г
  • Болгарський перець - 200 г
  • Морква - 150 г
  • Цибуля - 100 г
  • Часник - 6 зубчиків
  • Чорний перець - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Зелень (кріп, петрушка, кінза) - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Духовку розігріти до 180°C.

  • 02

    Яловичину нарізати невеликими шматочками.

  • 03

    Цибулю дрібно нарізати.

  • 04

    Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.

  • 05

    Помідори, картоплю і баклажани також нарізати кубиками.

  • 06

    Моркву натерти на середній терці.

  • 07

    З'єднати м'ясо і всі овочі. Посолити, поперчити (можна використовувати і інші приправи за вашим смаком). Викласти в горщики, заповнюючи їх на 2/3. Повинно вийти 6 або менше горщиків (залежно від їхнього об'єму).

  • 08

    До кожного горщика додати по одному зубчику часнику, пропущеного через часниковий прес.

  • 09

    Влити в горщики таку кількість води, щоб вона покривала овочі і м'ясо. Накрити горщики кришками і поставити до розігрітої духовки. Запікати близько години.

  • 10

    Подавати суп просто в горщиках, посипавши дрібно порубленою зеленню.