Ми всі звикли їсти суп з тарілок, мисок. Але ми пропонуємо трохи урізноманітнити ваші будні і приготувати суп в горщиках. Суп в горщиках з м'ясом і овочами - це густа, ароматна, насичена поживними речовинами, безліччю вітамінів, але ніяк не калоріями, перша страва. Її смак стає досить незвичайним завдяки поєднанню баклажанів, помідорів і болгарського перцю. Дивлячись на таку красу і їсти приємніше, і апетит зростає. До речі, подана в горщиках страва дуже зацікавить ваших домочадців, які, безсумнівно, оцінять таку смакоту. Приємного апетиту!
Духовку розігріти до 180°C.
Яловичину нарізати невеликими шматочками.
Цибулю дрібно нарізати.
Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.
Помідори, картоплю і баклажани також нарізати кубиками.
Моркву натерти на середній терці.
З'єднати м'ясо і всі овочі. Посолити, поперчити (можна використовувати і інші приправи за вашим смаком). Викласти в горщики, заповнюючи їх на 2/3. Повинно вийти 6 або менше горщиків (залежно від їхнього об'єму).
До кожного горщика додати по одному зубчику часнику, пропущеного через часниковий прес.
Влити в горщики таку кількість води, щоб вона покривала овочі і м'ясо. Накрити горщики кришками і поставити до розігрітої духовки. Запікати близько години.
Подавати суп просто в горщиках, посипавши дрібно порубленою зеленню.