Відома й всіма улюблена страва рагу присутня практично в кожній кухні світу. Ось, наприклад, в Індії рагу (як і втім, всі овочі в будь-якому вигляді) називають «сабджи» і готують його виключно з овочів і бобових, тушкованих у власному соку. Сабджи був би не сабджи, якби не любов індійців до прянощів і гострих спецій. Як Ви здогадалися, у складі рагу на індійський манер головну роль відіграють традиційні приправи – асафетіда, коріандр, куркума, карі. Як то кажуть: чим гостріше – тим смачніше. Але справа навіть не в кількості доданих приправ, а в їх різноманітності. Якщо ж Ви не любитель занадто пряних страв, використовуйте меншу кількість спецій або замініть їх на Ваші улюблені і перевірені.
Помити, очистити і нарізати картоплю кубиками.
На середньому вогні підігріти масло, додати дрібно нарізану цибулю і обсмажити.
Додати до картоплі всі спеції і обсмажувати до коричневого кольору.
Додати води, накрити кришкою і тушкувати до готовності на середньому вогні.
Посипати посіченою зеленню.