Полуничний сорбет
Кількість порцій - 2
Час приготування - 2 г

Полуничний сорбет

У довгі осінні вечори, коли ви сидите під ковдрою і слухаєте музику дощу, або ж, коли ви дивитеся на малюнки снігу, особливо хочеться літа. Теплого, легковажного, приємного. Саме коли ви хочете відчути себе дитиною, внесіть у ваше життя хоч крапельку літа. У цьому вам допоможе полуничний сорбет. Цей десерт стане ліками від будь-якої нудьги, прожене геть найсильніший сплін. Його яскравий і насичений колір нагадає вам, що життя прекрасне, подарує вам променисту посмішку. Більше того, ви можете зарядити гарним настроєм ваших друзів. Ось і знайшовся привід зібрати разом дорогих вам людей. Домашній сорбет, як і морозиво, дуже відрізняється за смаком від покупного. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Полуниця - 300 г.
  • Цукор - за смаком
  • Мед - за смаком
  • Яєчний білок - 1 шт.
  • Сироп - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    У блендері подрібнити полуницю.

  • 02

    Додати цукор, обережно перемішати зі збитим білком.

  • 03

    Викласти в посудину і на 3-4 години прибирати в морозильник.

  • 04

    Час від часу (рази 3-4) сорбет перемішувати.

  • 05

    Подавати зі свіжими ягодами і м'ятою.