Легкий і свіжий салатик для літнього сімейного обіду. Настільки незвичайне, на перший погляд вигадливе поєднання таких інгредієнтів як ягоди солодкої полуниці, ніжна моцарела і соковиті помідори чері призвело до появи оригінальної та вишуканої страви. Приголомшливе буйство смаків, ароматів і яскравих фарб. Успіх салату багато в чому залежить від смаку томатів і полуниці, тому підбирайте тільки якісні, свіжі і стиглі плоди. Ароматна заправка з оливкової олії, соєвого соусу і оцту об'єднує всі компоненти салату, надаючи страві логічну завершеність. Розклавши салат по порційних тарілочках, прикрасьте його зеленню свіжого базиліку і насолоджуйтеся дивовижним смаком.
Помідори помити і нарізати четвертинками. Полуницю помити, видалити хвостики, нарізати четвертинками або скибочками.
Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир нарізати скибочками або кубиками.
Змішати оцет, оливкову олію і соєвий соус. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.