Суп з філе хека
Кількість порцій - 8
Час приготування - 1 г

Суп з філе хека

Коли організм прагне розвантаження і хоче чогось легкого, поживного і смачного – прислухайтеся до нього. І приготуйте суп із філе хека. Біла морська риба, без кісток, зробить страву ніжною й ідеально наситить всю сім'ю корисним обідом.

Інгредієнти

  • Хек - 1кг
  • Борошно - 4 ст. л
  • Картопля - 8шт
  • Соняшникова олія - 4 ст. л
  • Вершки ультрапастеризовані 30% - 20мл
  • Бульйон - 400мл
  • Морква - 2шт
  • Петрушка - за смаком
  • Цибуля - 3шт
  • Вершкове масло - 100г
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Філе хека наріжте кубиками та розділіть на 2 частини. Одну частину потушкуйте в соняшниковій олії з дрібно нарізаною цибулею та натертою морквою.

  • 02

    В іншу каструлю налийте воду, додайте нарізану картоплю, петрушку та другу частину риби. Залиште варитися на 20 хв.

  • 03

    На пательні на вершковому маслі трохи обсмажте борошно. Долийте у суміш 1 склянку бульйону.

  • 04

    У каструлю з рибою та картоплею викладіть тушкований з морквою і цибулею хек, додайте обсмажене борошно та вершки. Варіть ще 20 хв. Суп подавайте гарячим. Смачного!