Пропонуємо вам прекрасне рішення проблеми сімейного десерту. Якщо ви хочете здивувати і порадувати вашу дорогу родину, то обов'язково спечіть сьогодні соковитий шоколадний манник із халвою. Це незвичайний десерт, який здивує вас своїм неперевершеним смаком. Трошки незвичайним тут є те, що сюди додається халва і манка. Але саме вони надають ту пікантність і соковитість шоколадному маннику. Халва в цьому десерті виходить соковитою, м'якою і розплавленою, щось на зразок крему. А сам манник виходить соковитим і пишним, завдяки манці, яку ми замочимо в кефірі - це дуже важливо. Готовий пиріг можна злегка просочити, наприклад, лікерною просочкою.
Манку замочити в кефірі за 2 години до початку приготування.
Вершкове масло має бути кімнатної температури. Масло збити разом із цукром і ваніліном. Додати яйця, продовжити збивати. Поступово додавати манку, набухшу в кефірі, в суміш масла і яєць, ретельно перемішати.
Додати в суміш просіяне борошно з розпушувачем, додати сіль і какао-порошок. Замісити тісто, воно повинно бути не густим.
Порізати халву на невеликі шматочки. Додати шматочки халви в тісто, перемішати.
Випікати манник 1 годину в духовці при температурі 180°C.