Закуска "Хибна ікорка"
Кількість порцій - 8
Час приготування - 30 хв

Закуска "Хибна ікорка"

Закуска "Хибна ікорка" не просто більш дешева альтернатива червоній ікрі, а й ще один спосіб зробити стіл більш різноманітним. Всі звикли бачити на столі намазаний червоною ікрою хліб. Однак ви можете провести експеримент, поставивши дві тарілки на стіл - на одній хліб намазати ікрою, а на іншій от такою ось хибною ікоркою. І подивіться, яку із закусок з'їдять швидше. Ця намазка на хліб дуже легка у приготуванні, ситна і не шкідлива для здоров'я. Її загадковий смак примусить здивуватися будь-кого. Тому приємного апетиту і гарних веселощів!

Інгредієнти

  • Оселедець - 1 шт.
  • Масло вершкове - 150 г.
  • Сирок плавлений - 2 шт.
  • Морква (невелика) - 3 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Оселедець почистити від нутрощів, шкіри і кісток.

  • 02

    Моркву відварити до готовності.

  • 03

    Оселедець, моркву, масло, сирки перекрутити через м'ясорубку і розмішати.

  • 04

    Можна намазувати на хліб, батон, на скибочки відвареної або печеної картоплі, фарширувати яйця, огірки, помідори.

  • 05

    За смаком нагадує червону ікру, важко відчути різницю.