Цей соус не просто смачний і ароматний. Він ще й досить ситний, завдяки картоплі. Часниковий запах і винний оцет не залишить байдужим нікого з тих, кого ви надумали пригощати цим соусом. Він прекрасно підійде до овочевих страв і страв із птиці. Адже соус з картоплі - це не тільки незвично, він цілком підійде для овочів, як доповнення до страви. До речі, соус можна вживати і просто без гарніру. Загалом, експериментуйте, дивуйте своїх близьких, а ми вам у цьому допоможемо. Смачного!
Почистити, нарізати кубиками картоплю та поставити варити у підсоленій воді.
Зварену картоплю відкинути на сито, щоб стекла рідина.
Покласти в блендер, додати часник, подрібнити.
Тепер влити 2 столові ложки олії і знов подрібнити 10 секунд.
Додати винний оцет і суміш перців. Довести до однорідної консистенції.