Спробуйте приготувати вдома шаурму із сиром. Це зовсім не складно і куди корисніше, ніж де інде. Куряче філе, що використовується тут, містить легкозасвоювані білки, вітаміни і мінерали. Свіжа капуста і ароматна цибуля нададуть страві весняного смаку і приємного аромату. Домашня шаурма відрізняється не лише вдалими смаковими властивостями, але і своєю універсальністю. Вона буде доречна скрізь - в офісі, школі, на природі. І хоча наша українська кухня вважається однією з найсмачніших, ми сподіваємося, що страви інших кухонь теж припадуть вам до смаку, і ви знайдете декілька хвилин, щоб переконатися в цьому і приготувати таку чудову закуску.
Нашаткувати капусту. На великій тертці натерти моркву і цибулю. Перемішати.
Заправити салат майонезом і сумішшю для соусу.
Куряче філе нарізати на 6 тонких пластин. Обваляти курку в рослинній олії і вмісті 1 пакетика Кнорр на друге «Шаурма по-домашньому з ніжним часниковим соусом». На розігрітій сковорідці обсмажити філе до золотистого кольору.
Натерти сир на крупній тертці. Загорнути в лаваш курку і кілька ложок салату, а зверху посипати тертим сиром.