Всіма улюблені рибні котлетки, як правило, готують з філе білої морської риби (у ній менша кількість кісток), такої як хек, камбала, минтай, палтус, тріска. А як Ви дивитеся на те, щоб змінити усталені стереотипи і трошки поекспериментувати? Пропонуємо Вашій увазі дивовижний рецепт лососевих котлет. Так-так, котлетки готуються з делікатесної червоної риби. Прекрасна альтернатива звичайним рибним котлетам. Смачне і поживне м'ясо лососевих має чудовий смак, тому котлетки виходять неймовірно соковитими, м'якими і ароматними. При чому Ви повинні розуміти, що до сімейства лососевих відноситься величезний різновид дуже смачної риби. Експериментуйте на здоров'я.
У риби видалити шкіру і кістки, порубати в фарш (краще вручну, щоб залишалися шматочки риби). Дрібно нарізану цибулю помістити в жаростійкий контейнер і нагріти в мікрохвильовій печі протягом 2 хвилин при 600 Вт
Вручну замісити фарш із зазначених інгредієнтів, сформувати котлети.
Нагріти олію в сковороді і обсмажити котлети, до золотистого кольору з обох сторін, після – протушкувати протягом 3-4 хвилин на слабкому вогні в закритій сковороді.