Легкий у приготуванні, корисний, вітамінний салат. Інгредієнти, що входять до складу цього салату, наділені безліччю корисних властивостей. Немає необхідності говорити про те, наскільки корисна червонокачанна капуста, а тим більше в поєднанні з яблуками та морквою. Неперетравлювана клітковина, грубі волокна капусти в поєднанні з пектином яблук здатні очистити кишечник від токсинів, м'яко вивести з організму отруйні шлаки. Крім того інгредієнти салату є багатим джерелом вітамінів і мікроелементів. Блюдо заправляється олією, що сподобається тим, хто хоче відпочити від салатів з майонезом.
Нашаткувати капусту соломкою.
Моркву натерти на крупній тертці.
У яблука видалити серцевину, нарізати кубиками.
Змішати всі інгредієнти. Заправити салат олією.
Зверху салат можна прикрасити гарбузовим насінням.