Салат "Червоне море"
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Салат "Червоне море"

Помідор - один з найбільш улюблених овочів сучасної людини. Він вважається одним із основних інгредієнтів для приготування тисячі смачних страв по всій земній кулі. Салат з помідорів - це легка і смачна літня страва, приготувати яку не складно навіть початківцю-кулінарові. Крім того, у поєднанні з часником, який доповнює цю страву ароматним запахом і просто бузліччю корисних мінеральних речовин. Ніжні перепелині яйця гарні зі свіжими помідорами. Відомо також, що саме перепелині яйця за смаковими якостями набагато кращі курячих, з чим погодяться багато з тих, хто коли-небудь куштував їх. Готувати даний салат одне задоволення, тому - насолоджуйтеся.

Інгредієнти

  • Томат - 4 шт.
  • Крабові палочки - 8 шт
  • Часник (зубчики) - 1 шт
  • Перепелині яйця - 7 шт
  • Майонез - 40 г
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Помідори помити, вирізати плодоніжки й нарізати невеликими скибочками. Утворений в процесі нарізки сік злити.

  • 02

    Крабові палички очистити і нарізати не тонкими кружальцями.

  • 03

    Часник почистити і подрібнити.

  • 04

    Відварені і остиглі перепелині яйця очистити від шкаралупи і нарізати скибочками.

  • 05

    У глибокий салатник викласти нарізані помідори, додати часник, нарізані крабові палички і яйця.

  • 06

    Додати сіль і перець за смаком.

  • 07

    Салат перемішати і, розклавши в порційні креманки або невисокі прозорі склянки, подати до столу!