Салат з кальмарів з шинкою і грибами
Кількість порцій - 3
Час приготування - 20 хв

Салат з кальмарів з шинкою і грибами

Дуже смачний, легкий і ситний салат з м'яса кальмара, шинки, грибів і цибулі. Характеризується відмінними смаковими та поживними якостями, швидкістю приготування і доступністю продуктів. Мариновані печериці надають страві невелику кислоту, підкреслюючи смак всіх інгредієнтів. М'ясо кальмара - дієтичний продукт, який містить корисні жирні кислоти і білок, легко засвоювані організмом. Таурин, що знаходиться в кальмарі, зменшує ризик виникнення серцево-судинних захворювань. Йод корисний для щитовидної залози, а селен і вітамін Е виводять з організму важкі метали.

Інгредієнти

  • Кальмари - 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Квасоля консервована - 200 г.
  • Шинка - 200 г.
  • Печериці мариновані - 200 г.
  • Майонез - за смаком
  • Олія оливкова - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Ретельно промити кальмари під холодною водою, відварити в киплячій воді до готовності, після чого остудити і нарізати тонкою соломкою.

  • 02

    Моркву очистити і натерти на крупній тертці. Цибулю очистити і дрібно нарізати, обсмажити її на розігрітій сковороді в оливковій олії разом із морквою.

  • 03

    Шинку і мариновані гриби нарізати тонкою соломкою.

  • 04

    Змішати в мисці всі інгредієнти, заправити за смаком майонезом.