Швидкий в приготуванні, буквально нашпигований вітамінами, не містить великої кількості непотрібних калорій. Саме тому цей салат чудово підійде для дієтичного харчування. Овочі включають в усі раціони такого харчування, адже вони - важливі постачальники мінеральних речовин, необхідних організму. Білокочанна капуста надовго подовжить нашу молодість і наповнить організм залізом, морква щедро поділиться каротином, а наливні яблучка не лише гармонізують смак і аромат салату, але і зменшать рівень холестерину в крові. Родзинкою салату стане чорнослив з його злегка димним запахом і приголомшливим смаком, без якого вітамінний набір страви буде просто не закінченим.
Капусту, моркву і яблуко нарізати соломкою, додати сіль, цукор.
Чорнослив замочити, після набухання нарізати дрібною соломкою.
Всі продукти з'єднати, заправити соком лимона і дати настоятися.
Оформити салат чорносливом, морквою та яблуками.