Салат з білокачанної капусти і чорносливу
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Салат з білокачанної капусти і чорносливу

Швидкий в приготуванні, буквально нашпигований вітамінами, не містить великої кількості непотрібних калорій. Саме тому цей салат чудово підійде для дієтичного харчування. Овочі включають в усі раціони такого харчування, адже вони - важливі постачальники мінеральних речовин, необхідних організму. Білокочанна капуста надовго подовжить нашу молодість і наповнить організм залізом, морква щедро поділиться каротином, а наливні яблучка не лише гармонізують смак і аромат салату, але і зменшать рівень холестерину в крові. Родзинкою салату стане чорнослив з його злегка димним запахом і приголомшливим смаком, без якого вітамінний набір страви буде просто не закінченим.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна - 400г
  • Чорнослив - 100г
  • Морква - 1 шт
  • Яблуко - 1 шт
  • Лимон - 1 шт
  • Сіль - за смаком
  • Цукор - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Капусту, моркву і яблуко нарізати соломкою, додати сіль, цукор.

  • 02

    Чорнослив замочити, після набухання нарізати дрібною соломкою.

  • 03

    Всі продукти з'єднати, заправити соком лимона і дати настоятися.

  • 04

    Оформити салат чорносливом, морквою та яблуками.