Салат з селери і тофу
Кількість порцій - 1
Час приготування - 20 хв

Салат з селери і тофу

Легкий і корисний салат з пікантним смаком. Особливо цікавий може бути для вегетарианців і веганів. Класичний компонент вегетаріанської кухні - сир з ферментованого соєвого молока - тофу, є прекрасним замінником молочних продуктів і будь-яких сирів і постачальником життєво важливих амінокислот і протеїнів. Завдяки ідеальній збалансованості і легкій засвоюваності корисних речовин, якими багата селера, вона стане воістину рідкісною знахідкою для тих, хто піклується про своє здоров'я, довголіття і красу. Овочі, зелень і яблуко стануть чудовими сусідами в цій компанії і заправлені легким йогуртом лише додадуть корисності і завершеності ції страві.

Інгредієнти

  • Тофу - 450 г
  • Стеблі селери - 200 г
  • Йогурт - 5 ст. л.
  • Гірчиця - 3 ст. л.
  • Червона цибуля - 50 г
  • Яблука - 50 г
  • Кунжут - 20 г
  • Петрушка - 10 г
  • Лимон - 1

Етапи приготування

  • 01

    Тофу, овочі, зелень і яблуко нарізати

  • 02

    Заправити йогуртом (або веганським/пісним майонезом), гірчицею, обсмаженим кунжутом і соком лимона.

  • 03

    Поставити ненадовго в холодильник.