Чудове рішення ситуації, коли гості прийшли несподівано, це зробити смачну і швидку закуску, щоб було чим пригостити, поки готуються основні страви. Один з варіантів такої закуски - рулет з лаваша. Річ у тім, що такий рулет можна зробити, потім порізати на шматочки і так подавати. Робити його дуже швидко, а шматочків виходить досить багато. Тому вам вдасться нагодувати трохи ваших гостей, щоб вони не нудьгували. Або ж можна приготувати таку закуску собі на роботу - варіантів багато, а рецепт простий.
Змішати плавлений сир з дрібно нарізаним кропом, зеленою цибулею, соком і цедрою лимона. Форель нарізати тонкими пластинами.
Намастити лаваш вершковим сиром із зеленню. Розкласти по всій довжині пластини форелі, посипати перцем.
Згорнути в рулет, дати постояти при кімнатній температурі протягом 7-10 хв.