Рулети з лаваша
Кількість порцій - 10
Час приготування - 30 хв

Рулети з лаваша

Чудове рішення ситуації, коли гості прийшли несподівано, це зробити смачну і швидку закуску, щоб було чим пригостити, поки готуються основні страви. Один з варіантів такої закуски - рулет з лаваша. Річ у тім, що такий рулет можна зробити, потім порізати на шматочки і так подавати. Робити його дуже швидко, а шматочків виходить досить багато. Тому вам вдасться нагодувати трохи ваших гостей, щоб вони не нудьгували. Або ж можна приготувати таку закуску собі на роботу - варіантів багато, а рецепт простий.

Інгредієнти

  • Тонкий лаваш - 1 листок
  • Слабосолена форель - 200 г.
  • Плавлений сир - 200 г.
  • Кріп - невеликий пучок
  • Зелена цибуля - невеликий пучок
  • Лимон - 1 ст. л.
  • Терта цедра лимона - 1 ст. л.
  • Чорний перець

Етапи приготування

  • 01

    Змішати плавлений сир з дрібно нарізаним кропом, зеленою цибулею, соком і цедрою лимона. Форель нарізати тонкими пластинами.

  • 02

    Намастити лаваш вершковим сиром із зеленню. Розкласти по всій довжині пластини форелі, посипати перцем.

  • 03

    Згорнути в рулет, дати постояти при кімнатній температурі протягом 7-10 хв.