Рисово-овочевий суп
Кількість порцій - 1
Час приготування - 30 хв

Рисово-овочевий суп

Рисово-овочевий суп - це те, що потрібно, якщо ви хочете легкий, але ситний обід. Ця страва зігріє ваш організм, а відповідно і підніме настрій після довгого робочого дня. Суп легко може підкупити вас мінімальним вмістом калорій. Рис, як відомо, має дуже хорошу властивість - і поживний, і легкий одночасно. Плюс до всього, він виводить з організму токсичні речовини і шлаки. А соєвий соус додасть страві родзинку - ви ніби вирушите на кілька хвилин в подорож по далекій Азії. Також перша страва добре підходить людям, які страждають шлунково-кишковими захворюваннями. Суп змушує шлунок працювати, але й не перевантажить його. Один із головних плюсів супу - це простота у приготуванні. Аби приготувати цю страву, вам знадобиться всього 30 хвилин. Такий ароматний і пікантний суп прийде до вподоби як м'ясоїдам, так і вегетаріанцям.

Інгредієнти

  • Цибуля - 1шт
  • Морква - 1шт
  • Зелена цибуля - 1шт
  • Олія - 1 ст. л.
  • Овочевий бульйон - 250мл
  • Рис - 30г
  • Соєвий соус - 1 ч. л.
  • Петрушка - 1 ч. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Ріпчасту цибулю почистити, дрібно посікти. Моркву і цибулю-порей помити, почистити, нарізати маленькими шматочками. Болгарський перець помити, очистити від плодоніжки і зерен, нарізати маленькими шматочками.

  • 02

    Розігріти олію на сковороді, припустити в ній ріпчасту цибулю, моркву, цибулю-порей і болгарський перець до м'якості. Додати натертий імбир і овочевий бульйон, готувати близько 10 хвилин.

  • 03

    Рис відварити до готовності в достатній кількості підсоленої води відповідно до інструкції на упаковці. Додати його до овочів, перемішати.

  • 04

    Приправити страву сіллю, перцем і соєвим соусом, викласти в тарілку, подавати до столу, посипавши дрібно нарізаною зеленою цибулею або петрушкою.