Рататуй з сиром
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Рататуй з сиром

Всі чули про відомий рататуй, який прийшов до нас з Італії. Там ця страва досить відома. Та головний плюс в тому, що в ньому смачно поєднуються овочі, і тому страва виходить не ситна, але смачна. Ми пропонуємо вам трохи змінений рецепт рататуя - овочі з сиром. Сир надає страві особливий смак, який робить страву ще м'якшою і смачнішою. Ви можете брати навіть інші овочі, які вам подобаються більше або пробувати щоразу щось змінити в інгредієнтах. У будь-якому випадку страва буде смачною і порадує вас і ваших рідних. Ну а той факт, що страва не калорійна, робить її ще цікавішою. Так що спробуйте зробити її якомога швидше.

Інгредієнти

  • Сир - 200 г.
  • Баклажани - 250 г.
  • Кабачки цукіні - 250 г.
  • Часник - 30 г.
  • Червона цибуля - 150 г.
  • Олія оливкова - 20 мл.
  • Сіль - 5 г.
  • Перець чорний мелений - 5 г.
  • Помідори - 2 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Цю страву краще готувати з молодих і не дуже великих овочів - якщо ж такої можливості немає, зняти з них перед приготуванням товсту шкірку. Потім нарізати овочі кружечками.

  • 02

    Легкий і ніжний сир нарізати скибочками. Змастити форму оливковою олією. Викласти в неї овочі і сир , чергуючи між собою.

  • 03

    Готову композицію посолити, поперчити. Прочавити через прес часник, розподілити його по овочах. Збризнути страву зверху оливковою олією.

  • 04

    Запікати в духовці при температурі 160°C протягом 1 години. Подавати гарячим.