Цей рецепт дозволяє нам повернутися в дитинство, згадати цей приємний і знайомий смак розсольнику, який, напевно, багатьом готувала бабуся. Тепер ми можемо самі готувати такий суп. Класичний рецепт розсольника припаде до смаку багатьом. Дуже важливо їсти рідке щодня. Особливо це важливо для молодого організму, що росте. А щоб урізноманітнити перші страви у своєму раціоні, ми і пропонуємо цей рецепт для вас. Незвичайний кислуватий смак розсольника сподобається багатьом, а насичений свинячий бульйон зробить першу страву досить ситною. Можна спробувати спекти до нього булочки, як до борщу або подавати зі звичайним хлібом.
Щоб приготування супу не зайняло багато часу, потрібно заздалегідь поставити розпарювати перлову крупу. Приблизно за одну годину залити перловку однією склянкою киплячої води і залишити розбухати.
Свинину порізати шматочками, залити холодною водою і поставити варитися.
У цей час почистити овочі. Очищену моркву порізати тонкою соломкою або натерти на тертці. Цибулю нарізати півкільцями. Картоплю порізати брусочками. Солоні огірки краще нарізати соломкою, але можна і напівкружечками.
У м'ясний бульйон додати розпарену перлову крупу, картоплю, цибулю, моркву і сушений корінь петрушки.
Залишити варитися хвилин на двадцять, до готовності овочів. За п'ять хвилин до готовності покласти в суп солоні огірки, лавровий лист, зелень і додати солі. Смачного!