Листкові пиріжки з вишнею
Кількість порцій - 8
Час приготування - 1 г

Листкові пиріжки з вишнею

Звичайно ж, що може радувати вибагливого любителя посмакувати солоденьким, більше, ніж дивовижне поєднання листкового тіста з трішки кисло-солодкою ягодою прекрасного червоного забарвлення. Приготування пиріжків займає достатньо довгий період часу, але наші пиріжки здивують вас мінімумом витраченоих хвилин. Поживність та можливість насититися ними вдосталь не викликає жодного сумніву. А витончений аромат та ніжний хрусткий смак соковитої вишні в тісті, стане головною перевагою, щодо смакових властивостей даної страви. Краще споживати такий десерт з чашечкою гарячого зеленого чаю за вечерею, тоді можна отримати максимум задоволення від такого кулінарного шедевру та відмовитись від основної страви, щоб не набрати зайвих кілограмів.

Інгредієнти

  • Листкове тісто - 500г
  • Вишні - 200г
  • Цукор - за смаком
  • Крохмаль - 4 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Вишню засипати цукром (в рецепті використовується 5 ст.л. цукру) і залишити на 20-30 хвилин для пускання соку, який потім вилити, він більше не буде потрібен.

  • 02

    Тісто розкачати товщиною в 3 міліметри, нарізати прямокутники, на кожен з яких викладати вишню.

  • 03

    На вишню викладати пів ч.л. крохмалю.

  • 04

    Зліпити пиріжок.

  • 05

    Пиріжки випікати на деко, застеленому папером для випічки в розігрітій духовці при 180°C градусах. Чекати появи на пиріжках золотистого кольору (приблизно 20 хвилин).