Звичайно ж, що може радувати вибагливого любителя посмакувати солоденьким, більше, ніж дивовижне поєднання листкового тіста з трішки кисло-солодкою ягодою прекрасного червоного забарвлення. Приготування пиріжків займає достатньо довгий період часу, але наші пиріжки здивують вас мінімумом витраченоих хвилин. Поживність та можливість насититися ними вдосталь не викликає жодного сумніву. А витончений аромат та ніжний хрусткий смак соковитої вишні в тісті, стане головною перевагою, щодо смакових властивостей даної страви. Краще споживати такий десерт з чашечкою гарячого зеленого чаю за вечерею, тоді можна отримати максимум задоволення від такого кулінарного шедевру та відмовитись від основної страви, щоб не набрати зайвих кілограмів.
Вишню засипати цукром (в рецепті використовується 5 ст.л. цукру) і залишити на 20-30 хвилин для пускання соку, який потім вилити, він більше не буде потрібен.
Тісто розкачати товщиною в 3 міліметри, нарізати прямокутники, на кожен з яких викладати вишню.
На вишню викладати пів ч.л. крохмалю.
Зліпити пиріжок.
Пиріжки випікати на деко, застеленому папером для випічки в розігрітій духовці при 180°C градусах. Чекати появи на пиріжках золотистого кольору (приблизно 20 хвилин).