Хочете на обід щось нескладне, але смачне і швидке? Нагадаємо вам смак дитинства. Ну звичайно ж, всі знають цей чудовий і хрусткий смак картоплі по-селянськи! Всі пам'ятають його золотисту скориночку і м'який смак всередині. Приготуйте цю нехитру страву, зробіть до неї легкий овочевий салатик. Додайте до всього цього смачний часниковий соус - і ваш сімейний обід готовий! До речі, про соус. Часник надає йому приємний насичений аромат, гірчиця ніжно пестить гіркуватим присмаком, а петрушка чудово доповнює його. Порадуйте свою сім'ю теплими спогадами з дитинства.
Картоплю розрізати на чотири частини і дати їй трохи обсохнути.
Після цього обсмажити картоплю у великій кількості олії або жиру. Обсмажити на сильному вогні, створюючи ефект фритюрниці на сковороді.
Таким чином, картопля зовні буде хрусткою, а в середині м'якою і ніжною. Довести картоплю до золотистого кольору і вийняти її шумівкою. Дати зайвій олії стекти.
Тим часом зробити соус. Для цього змішати майонез з гірчицею. Додати січену петрушку, часник, сіль і перець. Все перемішати. Подавати разом з картоплею.