Приготуйте картопляний суп-пюре з грибами, і змусьте свою сім'ю або друзів відчути себе справжніми шляхтичами. Адже саме польські панночки дуже любили такі перші страви. Легкий у приготуванні, проте такий смачний і не схожий ні на що інше, суп зарядить вас енергією, подарує сили і просто подарує радість від їжі. Кулінарія - ще те мистецтво, тому не бійтеся показати своїм рідним таланти, які таяться всередині вас. Подавайте цей ароматний суп-пюре на основі вершків з сухариками із житнього хліба, прикрасивши гілочками петрушки. Без сумніву, домочадці будуть просити такий суп ще і ще.
Відварити курячий бульйон. Картоплю промити, нарізати невеликими скибочками.
Ріпчасту цибулю і картоплю обсмажити в сотейнику до золотистого кольору цибулі.
Залити курячим бульйоном і вершками, тушкувати до готовності картоплі. Додати сіль і перець за смаком. Подрібнити за допомогою блендера.
Гриби нарізати квадратиками і обсмажити на вершковому маслі, додавши сіль і перець за смаком. За кілька хвилин до приготування додати 1-2 ст. л. сметани.
Суп-пюре розлити по тарілках. Зверху викласти грибочки, шматочок курячої грудки і прикрасити гілочкою петрушки. Смачного!