Якщо в будинку пахне пирогами, значить в будинку все добре. А якщо в будинку постійно пахне різними пирогами, то це означає, що в ньому живе хороша, сповнена фантазії господиня, справжня берегиня домашнього вогнища. Вашим близьким, напевно, вже трохи набридла звичайна картопля. Тому здивуєте їх і приготуйте картопляний пиріг. У цій страві є все - і яйця, і м'ясо, і приправи. Невеликого шматка цілком вистачить для ситного обіду. Запашні петрушка і базилік допоможуть вам зробити страву ароматною. Також ви можете прикрасити картопляний пиріг, додавши в нього трохи червоного болгарського перцю. Насолоджуйтеся цією незвичайною стравою!
У тепле картопляне пюре додати яйця, 2 столові ложки сиру, сіль і перець. Добре перемішати і відставити убік.
Пропустити через м'ясорубку шинку, ковбасу і змішати з базиліком і петрушкою.
Дно форми вистелити алюмінієвою фольгою, уклсти шар пюре, а на нього ковбасну масу.
Викласти шар за шаром. Накрити другою половиною пюре і посипати зверху рештою тертого сиру і шматочками бекону.
Випікати, доки верх не почне набувати рум’яного кольору.