Свинина, запечена з грибами в тісті
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г 40 хв

Свинина, запечена з грибами в тісті

Дуже ніжне м'ясо, яке тане в роті. Спробувавши його одного разу, захочеться повторити це багато-багато разів. А все завдяки грибам, м'якому листковому тісту. Вони роблять м'ясо соковитим і приємним на смак. Можете сміливо експериментувати з приправами - вони тільки додають бажання з'їсти шматочок такого м'ясного рулетика. Перед подачею не забудьте порізати рулет, розкласти красиво на тарілку і прикрасити зеленню - вона додасть більше апетиту і прикрасить цю чудову страву. Ваші гості будуть просити ще добавки!

Інгредієнти

  • Свиняча вирізка - 1кг
  • Печериці - 500г
  • Ріпчаста цибуля - 1шт
  • Листкове дріжджове тісто - 450г
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Прянощі - за смаком
  • Олія - 4 ст.л
  • Молоко - для змащування

Етапи приготування

  • 01

    Гриби і цибулю дрібно нарізати, обсмажити на сковороді з 2 ст.л. рослинної олії, додати сіль і перець. Охолодити.

  • 02

    Листкове тісто розморозити і розкачати. Рівномірно розподілити грибну суміш на поверхні тіста.

  • 03

    М'ясо намастити рослинною олією, додати спецій та солі.

  • 04

    Загорнути свинину. Змастити тісто молоком і викласти на деко, застелене папером для випічки.

  • 05

    Випікати в розігрітій до 180°C градусів духовці приблизно годину. Подавати страву гарячою.