Дуже ніжне м'ясо, яке тане в роті. Спробувавши його одного разу, захочеться повторити це багато-багато разів. А все завдяки грибам, м'якому листковому тісту. Вони роблять м'ясо соковитим і приємним на смак. Можете сміливо експериментувати з приправами - вони тільки додають бажання з'їсти шматочок такого м'ясного рулетика. Перед подачею не забудьте порізати рулет, розкласти красиво на тарілку і прикрасити зеленню - вона додасть більше апетиту і прикрасить цю чудову страву. Ваші гості будуть просити ще добавки!
Гриби і цибулю дрібно нарізати, обсмажити на сковороді з 2 ст.л. рослинної олії, додати сіль і перець. Охолодити.
Листкове тісто розморозити і розкачати. Рівномірно розподілити грибну суміш на поверхні тіста.
М'ясо намастити рослинною олією, додати спецій та солі.
Загорнути свинину. Змастити тісто молоком і викласти на деко, застелене папером для випічки.
Випікати в розігрітій до 180°C градусів духовці приблизно годину. Подавати страву гарячою.