Свинина - звичний для нас продукт. Але незвичайні способи приготування, наприклад, поєднання з фруктами, дозволяють відкривати нові грані її смаку. Сьогодні пропонуємо зробити це разом з Іллею Сьоміним, шеф-кухарем ресторану Tin Tin. Керуючись рецептом шефа і підказками, які знайдете у відео за посиланням, ви легко приготуєте у себе вдома ресторанну страву - свинячу вирізку з беконом під яблучною глазур'ю. Починаємо!
Натріть м'ясо сумішшю з оливкової олії, часнику, шавлії і солі.
На харчову плівку викладіть 8 відрізів кулінарної нитки, на них - слайси бекону, зверху шматочки яблука, а потім підготовлену вирізку. Згорніть рулет і зав'яжіть нитки.
Приготуйте глазур: закип'ятіть сік і уваріть його, доки об'єм не зменшиться вдвічі. Додайте повидло, проваріть. Зніміть з вогню, додайте гірчицю і кленовий сироп.
Запікайте вирізку 30 хвилин за температури 150 градусів, полийте частиною глазурі і запікайте ще 15 хвилин, періодично підливаючи глазур.
Готовий рулет з вирізки подавайте, порізавши на шматочки.