Свиняча вирізка з беконом під яблучною глазур'ю
Кількість порцій - 6
Час приготування - 40 хв

Свиняча вирізка з беконом під яблучною глазур'ю

Свинина - звичний для нас продукт. Але незвичайні способи приготування, наприклад, поєднання з фруктами, дозволяють відкривати нові грані її смаку. Сьогодні пропонуємо зробити це разом з Іллею Сьоміним, шеф-кухарем ресторану Tin Tin. Керуючись рецептом шефа і підказками, які знайдете у відео за посиланням, ви легко приготуєте у себе вдома ресторанну страву - свинячу вирізку з беконом під яблучною глазур'ю. Починаємо!

Інгредієнти

  • Вирізка свиняча - 650г
  • Яблука - 340г
  • Сік яблучний - 300г
  • Повидло яблучне - 75г
  • Бекон - 400г
  • Сироп кленовий - 75г
  • Гірчиця Діжон - 40г
  • Часник - 80г
  • Шавлія - 15г
  • Оливкова олія - 14г
  • Сіль - 5г

Етапи приготування

  • 01

    Натріть м'ясо сумішшю з оливкової олії, часнику, шавлії і солі.

  • 02

    На харчову плівку викладіть 8 відрізів кулінарної нитки, на них - слайси бекону, зверху шматочки яблука, а потім підготовлену вирізку. Згорніть рулет і зав'яжіть нитки.

  • 03

    Приготуйте глазур: закип'ятіть сік і уваріть його, доки об'єм не зменшиться вдвічі. Додайте повидло, проваріть. Зніміть з вогню, додайте гірчицю і кленовий сироп.

  • 04

    Запікайте вирізку 30 хвилин за температури 150 градусів, полийте частиною глазурі і запікайте ще 15 хвилин, періодично підливаючи глазур.

  • 05

    Готовий рулет з вирізки подавайте, порізавши на шматочки.