Всі знають, що рибу потрібно їсти як дітям, так і дорослим. При мінімальній кількості жирів вона містить в собі багато фосфору, білка. Риба дуже корисна, особливо якщо приготована правильно. Потрібно приділяти багато уваги тому, щоб після приготування якомога більше потрібних речовин збереглося в рибі. Тому наш наступний рецепт точно повинен вас зацікавити. Тушкувати рибу - це чудовий варіант, щоб вона зберегла свої корисні властивості і при цьому була дуже смачною. Томатний соус, який готувати досить просто і легко, надає свіжість і соковитість всій страві, робить її повноцінною. Тому робити гарнір до риби чи ні - ви вирішуєте самі. Бо риба в томатному соусі - це і смачно, і досить поживно.
Рибу вимити, обсушити, натерти сіллю і перцем і нарізати на шматки середнього розміру.
Обсмажити їх у розігрітій рослинній олії по 1-2 хвилині з кожного боку.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на рослинній олії.
Обсмажену рибу перекласти у невелику каструлю, додати смаженої цибулі, томатної пасти, лавровий лист, оцет і пару шматочків лимона. Все акуратно перемішати, накрити кришкою і тушкувати при невеликому кипінні близько 10 хвилин.
Кріп дрібно нарізати. Додати його до риби, перемішати, вимкнути вогонь і дати рибі настоятись ще близько 5 хвилин, після чого її можна подавати.