Пиріг з шинкою і сиром
Кількість порцій - 8
Час приготування - 1 г

Пиріг з шинкою і сиром

Хто з нас не любить пироги? Особливо хороша ця випічка разом з чашкою гарячого чаю. Пиріг з шинкою і сиром цілком подружиться з чаєм чи какао в прохолодний вечір або дощовий день. Ніжне тісто пирога дуже добре «звучить» разом з сиром і шинкою. Для цієї випічки не потрібно багато дорогих інгредієнтів, не потрібно витрачати багато часу на її приготування. Але головне - це легкий і прекрасний смак. Візьміть невеликий шматочок цього пирога на роботу, аби підсолодити робочий день, або ж порадуйте себе ним з самого ранку, а ще краще, просто закутайтеся в ковдру і не поспішаючи насолоджуйтеся вишуканим смаком страви. І будьте готові, що домочадці попросять у вас добавку!

Інгредієнти

  • Борошно - 200 г.
  • Вершкове масло - 100 г.
  • Яйця - 1 шт.
  • Шинка - 150 г.
  • Вершки - 200 мл.
  • Тертий сир - 100 г.
  • Молоко - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Приготувати тісто: просіяти борошно, додати сіль, кубики холодного вершкового масла і швидко розтерти, щоб вийшла маса, схожа на хлібні крихти.

  • 02

    Потім додати яйце, холодне молоко і замісити тісто. Зібрати його в кулю і відправити в холодильник на 30 хвилин.

  • 03

    Потім розкачати тісто і викласти його у форму для запікання діаметром 24 см., сформувавши пальцями бортики висотою 1-1.5 см.

  • 04

    Відправити страву в розігріту до 180°C градусів духовку на 10-15 хвилин.